املاک منطقه 22 تهران چیتگر

املاک چیتگر،سایت املاک چیتگر،گروه مشاورین مسکن صدف-خرید و فروش و پیش فروش اپارتمان در تهران 44712668

املاک منطقه 22 تهران چیتگر

املاک چیتگر،سایت املاک چیتگر،گروه مشاورین مسکن صدف-خرید و فروش و پیش فروش اپارتمان در تهران 44712668

املاک منطقه 22 تهران چیتگر

املاک منطقه 22 تهران چیتگر
1-پیش فروش اپارتمان در شهرک گلستان و منطقه 22 تهران چیتگر ( سرمایه گذاری در منطقه 22 چیتگر)
2-رهن و اجاره در منطقه 22 تهران چیتگر
3-خرید و فروش اپارتمان و خانه در شهرک گلستان و منطقه 22 تهران چیتگر
4-خرید و فروش و مشارکت در ساخت زمین های هکتاری ( بزرگ ) و قطعات 200 متر به بالا در شهرک گلستان
جهت اطلاع از قیمت ها با مشاوران ما تماس بگیرید
44742849
44712668

ایا توافق هسته ای انجام گرفته است؟

سه شنبه, ۲۳ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۰ ب.ظ

ایا توافق هسته ای انجام گرفته است؟ شرایط توافق هسته ای چیست؟ کی توافق انجام میگیرد؟ توافق هسته ای با 5+1 به نفع یا ضرر ایران  

طبقه‌بندی تحریم‌ها را قبول نداریم، غرب باید تحریم‌ها علیه ایران را یکجا بردارد. اگر غربی‌ها واقعاً دنبال حل مسئله هسته‌ای هستند نباید دنبال بهانه جویی باشند و باید با واقعیت‌های ایران کنار بیایند. 
این گفته‌ها را دیروز مجید تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه در برنامه صبح با خبر بیان کرد. 
وی گفت: ما قبول نداریم طبقاتی برخورد کردن با تحریم‌ها را یعنی یک طبقه تحریم‌های اقتصادی، یک طبقه تحریم‌های تجاری و یک طبقه تحریم‌های سیاسی و یا چیزهای مختلف باشد، بلکه با تحریم‌ها باید بصورت واحد برخورد شود. 
تخت‌روانچی با بیان اینکه لغو تحریم پله پله از نظر ما قابل قبول نیست، تاکید کرد: اینکه تحریم‌ها باید برداشته شود اصلا مبنای صحبت ما برای توافق در ژنو است و کلمه ای که به کار رفته لغو تحریم‌ها است و ما به کمتر از این رضایت نمی‌دهیم. 
تاکید ویژه تخت روانچی بر لغو تمامی تحریم‌ها در حالی مطرح می‌شود که پنج شنبه هفته گذشته در سخنرانی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل در واشنگتن در‌خصوص لغو تحریم ادعا کرده بود که «ما در این مورد به صراحت اعلام کرده‌ایم که تحریم‌های مربوط به حقوق بشر و تروریسم پابرجا می‌ماند و بحث ما تنها در مورد تحریم‌های مرتبط با مسئله هسته‌ای است». 
همچنین تخت‌روانچی درباره غنی‌سازی و میزان آن نیز گفت: ما چشم‌اندازی که در مورد غنی‌سازی داریم به آن خواهیم رسید و این هدف ماست. 
وی با تاکید بر اینکه هیچ وقت یک اصل غنی‌سازی دکوری را قبول نمی‌کنیم، افزود: اصلا قابل تصور نیست شما با یک برنامه غنی‌سازی دکوری بتوانید به میزان ۱۹۰ هزار سو برسید.ایا توافق هسته ای انجام گرفته است؟
 
تخت‌روانچی اضافه کرد: واقعیت‌های غنی‌سازی در ایران نمی‌تواند فراموش شود اینکه ما الان چه اندازه غنی‌سازی می‌کنیم و کمتر و دور از این میزان غنی‌سازی مورد پذیرش ما نیست. 
وی با بیان اینکه ما به مرحله پیشرفته از غنی‌سازی رسیدیم، تاکید کرد: اگر یک کشوری بود که تازه می‌خواست فعالیت‌های استارت غنی‌سازی را انجام دهد شاید می‌شد جلوی آن را گرفت ولی برنامه هسته‌ای ایران خیلی پیشرفته است. 
عضو ارشد مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: هم در بحث اراک و هم در بحث نطنز و این واقعیت‌های موجود در صحنه ایران را نمی‌شود پاک کرد بلکه باید با آن کنار بیایند. 
وی درباره تعداد سانتریفیوژها هم تصریح کرد: در حال مذاکره هستیم، استفاده از سانتریفیوژهای نسل جدید جزء برنامه ماست، اینها از نسل یک است و تعدادی از نسل دوم هم داریم و هدف ما این است که از نسل‌های جدید استفاده کنیم و حرکت ما به سمت جلو است. 
روانچی درباره به نتیجه رسیدن مذاکرات در زمان تعیین شده گفت: ما ناامید نیستیم و فکر می‌کنیم شدنی است اگر غربی‌ها واقعاً دنبال حل مسئله هستند، در چارچوب خطوطی که تعیین شده ما در یک ماه می‌توانیم تمامش کنیم ولی ما یکطرف نیستم طرف مقابل هم هست. 
وی در پایان گفت: ما به فکر تمدید مذاکرات نیستیم و تلاش می‌کنیم در زمان مشخص به نتیجه دلخواه خود برسیم. 
موضوع مذاکرات و سرانجام تمدید گفت‌وگوهای هسته‌ای برای رسیدن به توافقی نهایی در حالی همچنان در ‌هاله‌ای از ابهام است که دیروز علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی و البته قابل تامل به تیم مذاکره‌کننده و وزیر امور خارجه درباره مسئله فناوری هسته‌ای، گفت: طبق اخبار رسیده توافقات بین هیات ایرانی و آمریکایی نهایی شده است، اولا سکوت دستگاه دیپلماسی کشور در برابر زیاده‌گویی نمایندگان مذاکره‌کننده آمریکایی که تکرار گزافه‌گویی آنهاست سبب پررویی و زیاده‌خواهی و هذیان گویی شیطان بزرگ آمریکا شده است. 
وی افزود: از سوی دیگر پیگیری برخی افراد مرتبط با پرونده هسته‌ای برای راه‌اندازی کمپینی با عنوان "هر توافق بدی بهتر از توافق نکردن است" را ذلت می‌دانیم و آن را محکوم کرده و از دستگاه‌های امنیتی می‌خواهیم پشت‌صحنه آنها را برای ملت روشن کنند. 
نماینده مردم تهران ادامه داد: اخبار واصله حکایت از عبور از خطوط ترسیمی از سوی نظام در توافق ضمنی دارد، که بی‌شک منجر به تضییع حقوق ملت و پایمال شدن دستاوردهای هسته‌ای خواهد شد. 
زاکانی گفت: پذیرش خواسته‌های ظالمانه طرف آمریکایی در کاهش غنی‌سازی و تغییر ماهیت بخش‌هایی از صنعت هسته‌ای در مقابل لغو بخش کوچکی از تحریم‌ها برای ملت ایران غیر‌قابل قبول بوده و موجب ضرر و زیان منافع ملی است. 
تذکرات آقای زاکانی به تیم هسته‌ای تنها به نکات مطرح شده در بالا ختم نشد بلکه وی با همان لحن تذکر‌آمیز حرکت دولت را بدون در نظر گرفتن نظر مجلس موجبات مشکلات بعدی و عدم تصدیق هر پیمانی که به ضرر مصالح ملت باشد خواهد شد که تبعات آن مستقیما برعهده مذاکره‌کنندگان خواهد بود. 
اظهارات قابل تامل این نماینده تهران در‌خصوص توافقات صورت گرفته در حالی مطرح شده است که باید از دستگاه دیپلماسی و هیئت مذاکره کننده پرسید که آیا به واقع توافقی نهایی صورت گرفته؟ اگر چنین است پس سکوت دستگاه دیپلماسی و عدم اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی برای مردم چرا صورت نگرفته است؟ 
در حالی کمتر از چهار هفته به ضرب‌الاجل نهایی (سوم آذر) برای رسیدن به توافقی نهایی باقی مانده که شیپور هجمه‌های محافل سیاسی و رسانه‌ای غربی با ادبیات شکست، ادامه تمدیدها و بی‌نتیجه ماندن گفت‌وگوها در یک خط سناریوی خاص به صدا در آمده چنانچه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگو با خبرگزاری آذربایجانی اعلام کرد: "مذاکرات با ایران پیرامون برنامه هسته‌ای به پیشرفت چشمگیری رسیده است، اما هنوز باید کارهای سختی انجام دهیم." 
وی در ادامه افزود: "توافق بر سر کلیات کافی نیست و هر یک از اجزای توافق جامع مهم است." 
وی در ادامه اظهار کرد که توافق بر کلیات کافی نیست و هر یک از اجزای توافق جامع مهم است: "همانطور که در توافق ژنو آمده است در‌خصوص گام نهایی و هر یک از گام‌های میانی، این اصل اساسی که "تا در مورد همه چیز توافق نشود، در‌خصوص هیچ چیزی توافق حاصل نشده است" اعمال می‌شود." 
همچنین یک دیپلمات غربی نزدیک به روند مذاکرات هسته‌ای ایران و اعضای دائم شورای امنیت به علاوه آلمان می‌گوید بسیار بعید است که طرفین تا ضرب‌الاجل سوم آذر (۲۴ نوامبر) به توافق جامع دست یابند. 
این دیپلمات غربی به خبرگزاری فرانسه گفته است: «چهار و نیم هفته برای توافق بر سر یک پیمان جامع زمان داریم. امیدواریم که این اتفاق بیفتد، اما شانس تحقق این امر بسیار اندک است.» 
وی با تکرار این ادعا که «توپ در زمین ایران است»، عنوان کرده است که برای رسیدن به توافق جامع، ایران باید «اقدامات قابل‌توجهی» انجام دهد. 
رابرت اینهورن» عوض سابق تیم آمریکا نیز در تازه‌ترین موضع‌گیری خود عنوان کرده است که شانس رسیدن به توافق جامع در مهلت فعلی «نزدیک به صفر» است. 
وبگاه اینترنتی «دیپلمات» هم گزارش کرد سیاست‌های داخلی و بین‌المللی، احتمال شکست مذاکرات راه‌حل جامع هسته‌ای ایران و ۱+۵ را افزایش داده است. البته پاسخ این هجمه‌های ضد ایرانی را در آستانه مذاکرات هسته‌ای با واکنش کارشناسان کشورمان همراه بوده است 

نیازهای‌مان را با سلیقه «کری» و «شرمن» هماهنگ نمی‌کنیم 
«حسن بهشتی‌پور» کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با فارس، در ارزیابی از یک سال مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ با بیان اینکه پیشرفت خوبی در مذاکرات صورت گرفته و دو طرف به خوبی موارد اختلافی را شناسایی کرده‌اند، گفت: راهکارها و پیشنهادات مختلفی برای حل اختلافات در مذاکرات هسته‌ای مطرح شده‌ که بخش عمده‌ای از آن حل شده است. 
بهشتی‌پور با بیان اینکه اختلافات ایران و آمریکا از متن توافقنامه ژنو آغاز شده است، افزود: در متن توافقنامه ژنو این‌گونه آمده است که توافق باید بر روی همه چیز و همه ابعاد صورت گیرد یا هیچ توافقی انجام نشود. 
وی با تاکید بر اینکه طرف غربی باید از زیاده‌خواهی در مورد برنامه هسته‌ای ایران دست بردارد، افزود: اگر غرب و آمریکا انعطاف نشان دهند و زیاده‌خواهی نکنند، می‌توان توافق نهایی را زودتر از سوم آذر متصور بود. 
بهشتی‌پور با بیان اینکه می‌توان احتمال تمدید مذاکرات را در عالم سیاست مطرح کرد، گفت: نمی‌توان تا روز قیامت مذاکره کرد و بالاخره باید حد معینی برای مذاکرات در نظر داشت. 
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به صحبت‌های وندی شرمن نماینده ارشد آمریکا در مذاکرات هسته‌ای مبنی بر مقصر جلوه دادن ایران در صورت عدم حصول توافق نهایی خاطرنشان کرد: اظهارات وندی شرمن غیر قابل توجیه، برای متقاعد کردن افکار عمومی در داخل آمریکا، فرار رو به جلو و نعل وارونه است و صحبت وی جز ایجاد اخلال در روند مذاکرات نتیجه دیگری در بر ندارد، همچنین تمام دنیا اذعان دارند که ایران تمامی همکاری‌ها و انعطاف‌ها را در برنامه هسته‌ای اش صورت داده و آمانو هم به عنوان مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تمامی گزارش‌های چهارگانه خود از سوم آذر تا حال حاضر اعتراف کرده که تمامی تعهدات ایران طبق توافقنامه ژنو جامه عمل پوشیده شده و جایی برای مقصر قلمداد کردن ایران وجود ندارد. 

در مذاکرات از حقوق‌مان عقب‌نشینی نمی‌کنیم 
«سیامک باقری» کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با همین خبرگزاری، در‌خصوص روند مذاکرات هسته‌ای و امکان حصول یا عدم حصول توافق جامع هسته‌ای، با بیان اینکه مشکل اساسی و ریشه‌ای عدم توافق منطق حاکم بر گفتمان گروه غربی به ویژه آمریکا و منطق جمهوری اسلامی ایران و چالش بین این دو است، گفت: منطق آمریکا این است که برنامه هسته‌ای ایران باید به گونه‌ای تضعیف شود که به مثابه قدرت برای آن تلقی نشود، در حالی که جمهوری اسلامی ایران موضوع فناوری هسته‌ای را یکی از دستاوردهای فنی و تکنولوژی برای خود می‌داند و آن را به عنوان یکی از مؤلفه‌های پیشرفت و توسعه تلقی می‌کند. 
وی با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران بر موضع به حق خود در داشتن توان هسته‌ای و تأکید بر آن افزود: براساس خطوط قرمزی که رهبر معظم انقلاب برای مذاکرات هسته‌ای ترسیم فرموده‌اند، عقب‌نشینی در موضوع هسته‌ای نباید صورت گیرد. 
وی به تحریم‌های اعمال شده علیه ایران توسط آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد:‌ منطق آمریکا در حوزه تحریم‌ها این است که تحریم‌ها عامل کنترل‌کننده در رفتار ایران و همچنین مدیریت زیرساخت‌های آن است، در حالی که ایران تحریم‌ها را ظالمانه، غیرعادلانه و در چارچوب نگاهی استعمارگرایانه می‌داند و این حرکت را به هیچ‌وجه برنمی‌تابد و معتقد است کل تحریم‌ها باید برچیده شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی